28.05. Onneksi olkoon: Alma | Palaute | På svenska | In English

Hietaniemen hautausmaa

Kansallisen muistin näyttämö

25.05.2018 14:07
Naytä kaikki sisältö tästä aiheesta

Hietaniemen hautausmaa

Hietaniemenkatu, Helsinki

Palveleva puhelin

p. 0400 22 11 80

Palvelevan puhelimen päivystysajat ovat koko Suomessa su–to klo 18–01, pe ja la 18–03
kirkonkeskusteluapua.fi

Virkatodistustilaukset

Keskusrekisterin virkatodistuspalvelut
Kolmas linja 22 ma-to 9-15
p. 09 2340 5000 arkisin 9-15
Virkatodistustilauslomake Liity kirkkoon

‍Aukioloajat & saapumisohjeet

Hautausmaan portit ovat auki päivittäin klo 7–22, ympärivuotisesti. Hietaniemen hautausmaa sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinginniemen länsilaidalla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Hautausmaalle on suositeltavaa saapua julkista liikennettä käyttäen.
Lataa tästä tarvittaessa:
Lähestymiskartta Hietaniemeen

Julkisen liikenteen linjat ja aikataulut voi tarkistaa HSL:n reittioppaasta.

Hautausmaa-alueella ainoastaan huoltoajo on sallittu. Juhlapyhinä on syytä varautua ruuhkiin.

Hautausmaan käyttö pyöräilijöiden läpikulkureittinä on kielletty.

Tiedustelut

Hautojen sijaintia voi tiedustella, jos tietää vainajan nimen, kuolinajan tai hautauspäivän. Tiedustelun voi tehdä Hietaniemen hautausmaan toimistosta puhelimitse tai tulemalla käymään arkisin kello 9 –15.00. Toimiston puhelinnumero on (09) 2340 2800 ja osoite Hietaniemenkatu 20, 00100 Helsinki.

Yleinen opaskartta (pdf)

Hautojen hoito

Haudan sekä sille asennettujen muistomerkkien hoitaminen ovat hautaoikeuden haltijan vastuulla. Hauta tulee pitää siistinä. Haudan voi hoitaa itse tai antaa seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston hoidettavaksi yhdeksi tai useammaksi vuodeksi kerrallaan. Lue lisää täältä.

‍Opastettuja kiertokäyntejä voi tiedustella tämän linkin kautta:
Hietaniemi.info
Kysy myös uudesta "ITSENÄISYYDEN AJAN KENRAALIT"- kiertokävelystä.