24.05. Onneksi olkoon: Tuukka, Touko | Palaute | På svenska | In English

Maunulan uurnalehto

18.05.2018 10:30
Naytä kaikki sisältö tästä aiheesta

Palveleva puhelin

p. 0400 22 11 80

Palvelevan puhelimen päivystysajat ovat koko Suomessa su–to klo 18–01, pe ja la 18–03
kirkonkeskusteluapua.fi

Virkatodistustilaukset

Keskusrekisterin virkatodistuspalvelut
Kolmas linja 22 ma-to 9-15
p. 09 2340 5000 arkisin 9-15
Virkatodistustilauslomake Liity kirkkoon

Maunulan uurnalehdon kartta

Aukioloajat ja saapuminen

Ajoportit ovat auki kello 7–22. Pirkkolantien kävelyporttia ei lukita.

Autolla saavuttaessa hautausmaalle tullaan Pirkkolantien pääportista, jonka yhteydessä on myös pysäköintialue. Pirkkolan uimahallin pysäköintialueet helpottavat uurnalehdon pysäköintiä suosittuina päivinä.

Autolla ajo hautausmaalla on sallittu vain merkityillä reiteillä ja erityistilanteissa.

Jalankulkijoiden käytössä on sen lisäksi takaportti Keskuspuistosta alueen koillissivulla.

Bussilla saavuttaessa pysäkin nimi on Pirkkolan urheilupuisto.

Katso bussit HSL:n Reittioppaasta

Kukkamyynti

Uurnalehdon portin kukkakioski on tällä hetkellä valitettavasti suljettuna. Uusi kukkakioskiyrittäjä aloittaa kesäkuun alussa.

Pääportille avataan äitienpäiväviikonlopuksi väliaikainen kukkamyyntipiste.‍

Tiedustelut

Hautausmaalla on sähköinen tieto- ja karttajärjestelmä, joka sisältää tiedot haudoista ja vainajista. Haudan sijaintia voi kysellä vainajan nimen mukaan.

Toimisto on avoinna arkisin kello 9-12,

puhelintiedustelut p. 09 2340 2950 ma-ke 8-15 , to-pe 8-14.30

Hautojen hoito

Haudan hoito on hautaoikeuden haltijan vastuulla. Hauta tulee pitää siistinä. Haudan voi hoitaa itse tai antaa seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston hoidettavaksi yhdeksi tai useammaksi vuodeksi kerrallaan. Lue lisää täältä.