20.04. Grattis: Arla | Respons | Suomeksi | In English

Hela Helsingfors

Vårkonsert: Vinn ett julkonsert tillfälle på bästa tidpunkt i Johanneskyrkan!

Johannes församling

03.04.2018, 12:16 /  uppdaterad 03.04.2018, 12:22
Johannes församling ordnar en vårkonsert för Johannes mission där körer och instrumentalgrupper av olika slag har möjlighet att uppträda.

‍Onsdagen den 23.5 kl. 19 ordnar Johannes församling en vårkonsert, som samtidigt är både en välgörenhetskonsert och en möjlighet för körer eller instrumentalgrupper av olika slag att vinna en julkonsert på bästa tidpunkt i december!

Så här går det till: anmäl din kör, ditt band eller din ensemble till annamaria.bockerman@evl.fi under vecka 16; det är 16-22.4.2018. Ett fritt formulerat e-postmeddelande räcker. De tio första får medverka.

Varje grupp får framföra en eller flera sånger eller stycken som tillsammans tar 5 minuter under konserten. I programbladet bifogas en röstsedel, med den får man rösta på den grupp man tycker att ska vinna. Den grupp som får flest röster vinner bokningen.

Julkonserten är bokad till den 16.12 på kvällen. Det är absolut bästa tidpunkt inför julen och ett enastående tillfälle att få hålla en egen konsert på paradplats i Helsingfors centrum.

Hjärtligt välkommen att delta!